Over Mulder VGA

Even voorstellen: Mulder Vastgoedadvies

 

Mulder Vastgoedadvies is een éénmanszaak opgericht in 2005.
Eigenaar ing. Joep F.M. Mulder RMT verzorgt technische- en commerciële advisering en ondersteuning in het vastgoedmanagement en de makelaardij van onroerend goed, maar dan op de manier, zoals het de opdrachtgever het beste past. Geen strak omlijnde vaste werkwijze, maar een degelijke en flexibele afstemming met de wensen van de klant. “U vraagt en wij draaien”!

 

 

Kennis en kwaliteit

 

Met een gedegen en brede hbo-opleiding bouwtechniek en makelaardij, vele jaren ervaring in de wereld van het vastgoedmana-gement van bedrijfsmatig onroerend goed en woningen, drie jaar ervaring in verbouwingen van winkelinterieur en exterieur en drie jaar ervaring als constructeur in de woning- en utiliteitsbouw, wordt garant gestaan voor een hoogwaardig product.

 

 

Mulder vastgoedadvies - Joep Mulder

Vastgoedmarkt

 

Mulder Vastgoedadvies is actief in de marktsector van onder andere, beleggers, vastgoedorganisaties en beheerders, makelaars, verenigingen van eigenaars, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, architectenbureaus, aan- nemers, scholen en verzorgingstehuizen, particulieren etc.

 

De combinatie van veel technische kennis, een volledige makelaars- en taxateursopleiding én mijn jarenlange ervaring in het vastgoed, maken mij tot een allround gesprekspartner.

 

Ik sta graag voor u klaar!