Woningkeuring

Wat kunt u verwachten?23130499_m_ transparant - huis met loep_bewerkt-2
Géén dikke rapporten met onnodig veel leeswerk over zaken die goed zijn.
U kiest voor een meeloopkeuring met uitleg tijdens de keuring en een gesprek na afloop. Of u kiest voor een keuring met een rapportage, waarin alleen de aandachtspunten worden vermeld. Zie het als een APK-keuring van de woning, met een technische toelichting door een ervaren bouwkundige.

 

 

Meeloopkeuring
De woning wordt samen met u bekeken en beoordeeld, waarbij aandachtspunten voor onderhoud en herstel aan de orde komen. U krijgt daarbij uitleg over hoe het onderhoud kan plaats vinden, al dan niet in eigen beheer met materiaaladvies. Alleen foto’s van belangrijke zaken worden gemaakt en naderhand naar u gemaild. U ontvangt géén rapport maar wel veel informatie.

 

 

Keuring met rapportage
De woning wordt “van kelder tot dak” bekeken en aandachtspunten worden in begrijpelijke taal gerapporteerd met foto’s en een kostenindicatie. Desgewenst kunt u aanwezig zijn bij de keuring, maar dat is niet noodzakelijk, de rapportage spreekt voor zich. Géén dikke rapporten, maar alleen de aandachtspunten met het onderhoudsadvies worden vermeld. Ook de kruipruimte kan worden onderzocht en bij beperkte kruiphoogte vindt dat plaats met een tweede persoon (ARBO).

 

Algemeen
Bij zowel de “Meeloopkeuring” als de “Keuring met rapportage” wordt géén destructief onderzoek gedaan.
Ook het open schroeven van bepaalde bouwelementen wordt niet gedaan, tenzij de eigenaar daarvoor toestemming geeft. De keuring betreft een visuele schouw, waarin een eerste indruk wordt verkregen van de kwaliteit van het pand. Uitgebreide keuringen zijn uiteraard ook mogelijk, tegen een ander tarief.

 

Offerte aanvraag
Bent u geinteresseerd in onze woningkeuring, vraag dan een offerte via ons contactformulier. Contact.