Lageweg 20a, Terheijden

Op een rustige locatie gelegen vrijstaande woning met garage, berging (garage), kas/overdekt terras/voormalige volière en zij- en achtertuin op het zuidoosten.
Een woning met open keuken met aanbouw, een woonkamer met veel licht en een werkkamertje.
Op de verdieping een badkamer en drie slaapkamers elk met een eigen balkon.
De woning is voorzien van houten kozijnen met isolatieglas, wordt verwarmd met gasgevelkachels en heeft een afwerking uit de jaren ’50, waarin een uitdaging te vinden is voor modernisering.

 

WONING
Bouwjaar: ca. 1956
Perceeloppervlakte: 485 m²
Woonoppervlakte: totaal ca. 106 m²
Begane grond ca. 58 m²
Verdieping ca. 48 m²
Inhoud: ca. 379 m³
Oplevering: per direct

 

 

INDELING

 

BEGANE GROND:
Entree/gang met meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), toilet, werkkamer, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer met openkeuken.
Woonkamer (ca. 9,00 x 3,50 m) met veel daglicht en twee dubbele deuren naar de tuin.
Open keuken (ca. 2,10 x 2,85 m) met keukeninrichting bestaande uit elektrisch fornuis, afzuigkap, Bosch vaatwasser, ronde rvs spoelbak, onder- en bovenkasten met teakhouten fronten. Vanuit de keuken toegang tot de kelderkast (5 treden) onder de trap naar de verdieping. Grenen profiel plafondschroten, granol wanden en tapijt op de gehele begane grond, keramische vloertegels in het toilet. Aanbouw (ca. 1,86 x 1,49 m) ingericht als bijkeuken met gasgeiser (voor keuken en douche) en opstelplaats voor koelkast en wasmachine.

 

1e VERDIEPING
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Achter slaapkamer (ca. 4,50 x 2,85), tapijt, behang, zachtboard plafond en balkon.
Midden slaapkamer (ca. 3,50 x 3,10 m), tapijt, behang, parana pine schrotenplafond en balkon
Voor slaapkamer (ca. 4,50 x 2,85), tapijt, behang, parana pine schrotenplafond en balkon.
Badkamer met douche en toilet (ca. 1,89 x 1,02 m), tegelvloer en tegelwand, strokenplafond.
Gasgevelkachels in de grote slaapkamers, elektrische designradiator in badkamer.
Overloop met tapijt, granolwanden, grenen schrotenplafond en een rond trappenhuis.
De ruimte boven de slaapkamerplafonds is niet bereikbaar.

 

TUINEN
De tuin is gelegen rondom de gehele woning, met aan de linker langsgevel de voordeur en aan de rechter langsgevel de oprit naar de garage (ca. 2,37 x 5,00 m) die achter in de tuin is gelegen.
De garage heeft een stalen hefkanteldeur, een zadeldak met over ca. 2,50 mm een vliering.
Helemaal achter op het perceel een diepe schuur (ca. 8,00 x 3,00 m) met lessenaar dak en bitumineuze dakbedekking. In de schuur een tapwaterpunt en een bergkast (voormalig toilet).
In achtertuin is een terras aangelegd dat aansluit op de lange kas, gelegen op de erfgrens van de achtertuin. In deze kas is een verwarmde zithoek (terras) en doorloop naar voormalige kweekruimte en volière. De staat van onderhoud hiervan is zeer matig.

 

ALGEMEEN
De woning is normaal onderhouden, maar heeft een gedateerde uitstraling. Met modernisering van deze woning moet rekening worden gehouden. In de woonkamer en slaapkamers liggen houten vloeren, in de overige ruimten betonvloeren. In alle buitenramen is isolatieglas geplaatst. De woning is niet voorzien van vloer-, spouw-, of dakisolatie en heeft daardoor een F-label (EPA-label).
Gezien het royale perceel en de grote berging, garage en de kas, is dit een aantrekkelijke opknapwoning met veel extra ruimte.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren