Pieternel Koomansstraat 42, Breda

Appartement met eigen tuin : Pieterman Koomansstraat 42, 4822 WB Breda

 

Aantrekkelijk en goed onderhouden appartement op de begane grond, met royale eigen tuin, deel uitmakend van het complex “VvE Pieternel Koomansstraat 38 t/m 42”, bestaande uit drie appartementen.

 

KORTE OMSCHRIJVING
Deze woning is strak afgewerkt in een neutrale stijl en heeft een functionele open keuken met barblad en een modern ingerichte badkamer in een warme tint. Uniek voor dit appartement is de eigen tuin van 14,00 x 7,80 m (ca. 109 m2) en de strook grond langs de kopgevel van 1,13 x 8,51 m (ca. 9,60 m2). Een aantrekkelijke woning voor starters, klein gezin of alleenstaande.
De woning is gelegen in een rustige woonstraat en alle benodigdheden voor de eerste levensbehoeften zijn in de directe omgeving aanwezig.

 

KENMERKEN
Bouwjaar: 1982
Woonoppervlakte: ca. 74 m²
Inhoud: ca. 234 m³
Perceeloppervlakte (tuin): ca. 118 m²
Onderhoud: Goed
Oplevering: in overleg

 

INDELING

 

ENTREE
Entree 1,16 x 2,02 m (ca. 2,34 m2) met meterkast en kast met unit en appendages van de stadsverwarming. Vanuit de entree de toegangsdeur naar woonkamer.

 

WOONKAMER
L-vormige woonkamer van 3,27 / 4,80 x 5,92 m (ca. 25 m2) met half open keuken en toegang tot halletje en grote slaapkamer. Tussen woonkamer en keuken is een muurtje gemaakt van ca. 1,20 m hoogte, dat afgewerkt is met een granieten blad. Aan de kant van de woonkamer krijgt dit blad een barfunctie met plaats voor twee barkrukken.

 

KEUKEN / BERGING
De keuken van 2,42 x 2,70 m (ca. 6,50 m2) is voorzien van de nodige apparatuur, zoals een elektrische kookplaat, oven/magnetron en een bijna nieuwe vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken/berging, met opstelplaats voor de koelkast en de voorraad. De buitendeur in deze ruimte biedt toegang tot de achtertuin.

 

SLAAPKAMERS
Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer van 3,42 x 4,90 m (ca. 16,75 m2) bereikbaar is vanuit de woonkamer en de tweede slaapkamer van 2,70 x 3,21 m (ca. 8,66 m2) via het halletje van 2,35 x 1,31 (ca. 3,07 m2), eveneens bereikbaar via de woonkamer.

 

BADKAMER
De badkamer van 2,36 x 1,83 m (ca. 4,31 m2) is bereikbaar via de grote slaapkamer en via het halletje. In de badkamer treffen we een vrij hangend toilet een fraaie wastafel en douche met halfronde glazen deuren. Een designradiator verzorgt hier een aangename temperatuur.
Vloer en wanden zijn voorzien van fraai tegelwerk en in het kunststof stroken plafond is sfeervolle verlichting ingebouwd.

 

AFWERKINGEN
Nagenoeg alle plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk. In de badkamer een kunststof stroken plafond.
De wanden van de woning zijn afgewerkt met strak wit stucwerk, in keuken en badkamer wandtegelwerk.
De vloeren van entree, woonkamer en badkamer zijn voorzien van keramische tegels.
De grote slaapkamer is voorzien van laminaat en de kleinere van tapijt.

 

TUINEN
Aan de voorkant een smalle strook eigen tuin, tussen stoep en voorgevel met wat groen, antiworteldoek met steensplit en bestrating naar de voordeur.
Aan de achterkant een rechthoekige tuin met gazon, straatwerk, een tuinbank en een erfafscheiding van houten tuinschermen. Aan de kopgevel een smalle strook met straatwerk en eveneens houten tuinschermen met poortdeur naar de openbare weg.

 

INSTALLATIES – TECHNIEK
Elektrakast met 6 groepen met automatische zekeringen, 1 aardlekschakelaar en 1 krachtgroep.
Door de aanwezigheid van de stadsverwarming heeft de woning geen gasaansluiting en wordt er elektrisch gekookt. De natte ruimten worden afgezogen door een mechanische

Keuken met Pelgrim afzuigkap en oven/magnetron mechanische en Whirlpool vaatwasser.
Opstelplaats koel- en vriezer en aansluiting voor wasmachine in de berging/voorraadruimte.
Geïsoleerde thermische schil (gevels), conform de eisen van het Bouwbesluit van 1984. In de gehele woning is isolerende beglazing aangebracht.

 

VOORZIENINGEN
De zorg voor het onderhoud van het complex is ondergebracht bij MVGM VvE Management te Breda, die de zorg draagt voor de collectieve onderhoud van het complex, bestaande uit het verzorgen van de jaarlijkse documenten als financieel jaarverslag, meerjaren onderhoudsplanning (MOP) en het organiseren van de ledenvergadering en inplannen van onderhoud voortvloeiend uit het vergaderbesluit en afgestemd op de MOP.
De maandelijks bijdrage voor dit management bedragen € 62,50

 

LIGGING
In de directe omgeving zijn vergelijkbare woningen gebouwd en is voldoende groen aanwezig.
De woning ligt op korte afstand van het NS-Station parallel aan de A16. Met de auto heeft u een snelle aansluiting naar de A16.

 

VAN BEZICHTIGING TOT KOOPOVEREENKOMST
De best indruk van deze woning krijgt u, door de woning te bezoeken. Maak een afspraak voor een bezichtiging wanneer u serieuze belangstelling heeft voor dit appartement.

 

De in deze omschrijving vermelde maten zijn afkomstig van de bestektekening en afwijkingen daarin kunnen voorkomen. U dient de maten te gebruiken als indicatie en aan de vermelde maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend.

 

De koop van deze woning, door u als consument, is pas gesloten, nadat de koopakte door de koper en de verkoper is ondertekend. Daarna geldt nog de wettelijke bedenktijd van drie dagen na het ondertekenen van de koopakte, waarbinnen de koper kan afzien van de koop.