Mattenbies 5, 4844 HP Terheijden

This slideshow requires JavaScript.

Op kindvriendelijke en rustige locatie gelegen, goed onderhouden geschakelde hoekwoning (3/1-kap), met achtertuin op het zuidwesten. Een aantrekkelijke woning met moderne keuken en nieuwe badkamerinrichting, drie slaapkamers op de verdieping en één zolderkamer met dakkapel.

De woning is voorzien van vloer-, dak- en spouwisolatie en in de raamopeningen HR++ isolatieglas. De praktisch ingerichte keuken biedt uitzicht over de voortuin en de nieuwe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet is van hoge kwaliteit. De goed onderhouden achtertuin biedt volop zon en privacy en de aangebouwde garage, ingericht als bijkeuken/berging biedt veel extra ruimte. Kortom een woning met veel woongenot voor een gezin, maar ook voor alleenstaanden.

 

WONING

Bouwjaar: ca. 1998
Perceeloppervlakte: 228 m²

Woonoppervlakte: ca. 112 m²

Garage annex bijkeuken / berging: 18 m2
Inhoud: ca. 352 m³
Oplevering: in overleg

 

INDELING

 

BEGANE GROND:

 

Entree/hal met garderobe, meterkast, toilet, vaste trap naar de verdieping (bekleed met linoleum) en entreedeur naar de woonkamer (met open keuken).
Meterkast met 6 groepen, 2 aardlekschakelaars, gas- en watermeter en alarminstallatie.
Toilet met deels vernieuwd wand- en vloertegelwerk en hangend toilet met inbouwreservoir.

Woonkamer (ca. 5,83 x 5,10 m) met eiken parketvloer, spuitwerk plafond en spachtelputz wanden.

Keuken (ca. 2,50 x 2,58 m) moderne keukeninrichting en inbouwapparatuur (Miele magnetron/oven 2010, Atag vaatwasser 2009, Pelgrim koelkast en afzuigkap 2015).

Vanuit de woonkamer aangebouwde bijkeuken (ca. 2,04 x 4,42 m) met opstelplaats wasmachine, wasdroger en koelkast en toegang tot de achtertuin en de garage.

Aangebouwde garage ingericht als bijkeuken/berging, met tweede keukenblok, koelkast en een extra kookplaats voor frituur met afzuigkap.

 

 

1e VERDIEPING

Overloop met open vaste trap naar de zolder en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Achter slaapkamer links (ca. 2,10 x 3,71 m), linoleum vloer, behang wanden en spuitwerk plafond.
Achter slaapkamer rechts (ca. 2,93 x 4,77 m), linoleum vloer, behang wanden en spuitwerk plafond.
Voor slaapkamer (ca. 2,93 x 3,56 m), tapijt vloer, behang wanden en spuitwerk plafond.
Badkamer (ca. 2,50 x 2,10 m) met inloopdouche, wastafelmeubel, hangend toilet, vernieuwde vloer- en wandtegelwerk, spuitwerk plafond.
ZOLDER

Vaste open trap (bekleed met linoleum) naar de zolder.
Eén zolderkamer met daglichttoetreding door de dakkapel voorzien van elektrisch bediend rolluik. Ingericht met vloerbedekking, deels (dragende) knieschotten en deels lichte scheidingswanden.
De schuine kap (schilddak) is strak afgewerkt met latex.
In deze zolderkamer een in bouwkast voor de Remeha Avanti HR combiketel ( ca. 2008) en een inbouwkast voor de mechanische ventilator (met nieuwe motor 2015) voor de natte groepen.

 

TUINEN

Voortuin met groen en sierbestrating naar de voordeur en oprit naar de garage (met elektrisch bediende overheaddeur met cijfercode bedieningspaneel).
Achtertuin gelegen op het zuidwesten met gazon, beplanting, twee terrassen, waarvan één met een overkapping, sierbestrating, tuinverlichting en poortdeur naar de achtergelegen brandgang.

Het voormalige pad tussen het naast gelegen pand is herverkaveld zoals aangegeven op de kadastrale kaart. Vanuit de achtertuin toegang tot de achteruitgang via een houten poortdeur.
ALGEMEEN
De woning is in 2008 uitgebreid met de bijkeuken tegen de achtergevel met een doorloop naar de garage, die is ingericht als tweede bijkeuken / berging, met extra aanrechtblok met waterkraan en aansluiting op het riool, extra opstelplaats koelkast en een extra kookplaats voor frituur met afzuigkap.

De badkamer is in 2015 geheel gestript en opnieuw ingericht met nieuw vloer- en wandtegelwerk en een volledig nieuwe sanitaire inrichting van een hoog niveau.

De woning heeft een EPA B-label.