Ripseweg 10 – Vredepeel

This slideshow requires JavaScript.

Luxe afgewerkte vrijstaande woonboerderij met groot bijgebouw, carport, rijbak, inloopstal en weiland op een landelijke locatie in natuurgebied De Peel. Onder architectuur aangelegde tuin met vijverpartij, boomgaard en diverse terrassen. Een ideaal object voor de paardenliefhebber!

 

RENOVATIE

De woonboerderij is na een complete renovatie in 2010 volledig geïsoleerd en voorzien van alle hedendaagse gemakken. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, alle hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. De woning wordt verwarmd door middel van een warmtepompinstallatie en de mechanische ventilatie is voorzien van warmte terugwinning.

 

PERCEEL

Het sfeervolle object is gesitueerd op een royaal, volledig omheind perceel van 11.400 m2

(eventueel 10.000 m2 extra beschikbaar), dat thans is ingericht als parkeergelegenheid (bereikbaar via de elektrisch bedienbare sierpoort met gsm module), een verlichte rijbak, paddock en weiland. Een ideaal object voor de paardenliefhebber op een prachtige locatie (direct aan het bos) met vrij uitzicht over de landerijen.

 

DE WONING – BEGANE GROND

 

KEUKEN

De handgemaakte kwalitatief hoogwaardige keuken, in landelijke stijl, is voorzien van granieten werkblad, A-merk inbouwapparatuur en “landelijk fornuis” met dubbele oven. De vier ramen bieden, naast veel lichtinval, een prachtig uitzicht op de riante tuin. Naast de keuken vindt u de bijkeuken met garderobe en de opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

 

WOONKAMER

Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de ruime woonkamer, die voorzien is van een tegelvloer met vloerverwarming en een open haard (gas). Wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk. Grenzend aan de woonkamer vindt u de eetkamer, die voorzien is van dubbele openslaande deuren voor de toegang tot het riante buitenterras.

 

GANG – SLAAPKAMERS

Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een slaapkamer annex werkruimte/kantoor en de gang naar twee slaapkamers en het toilet, voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en plafonds.

 

KELDER

Vanuit de eetkamer bereikt u met een vaste trap de kelder, die is ingericht als technische ruimte.

Hier bevindt zich o.a. de warmtepompinstallatie met koelunit.

 

EERSTE VERDIEPING

Via de eetkamer kunt u met een vaste trap naar de 1e verdieping.

Vanuit de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een ruime linnenkast.

 

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 4 (master bedroom) is aan de kopgevel gelegen en voorzien van een grote dakkapel met fraai uitzicht, inloopkast, houtlook tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 5 is voorzien van een dakkapel, vloerverwarming en stucwerk wanden en plafond.

 

BADKAMER

De zeer ruime sfeervolle badkamer is voorzien van vloerverwarming, wandtegelwerk, stucwerk plafond en voorzien van inbouwspots, tweepersoons inloopdouche, tweepersoons bad, inbouw Tv, badmeubel met dubbele wastafel en een toilet.

 

ONTSPANNINGRUIMTE
Vanuit de woonkamer bereikt u met een vaste trap de ontspanningsruimte. Deze is voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en plafond. De karakteristieke houten balkenconstructie is in het zicht gelaten. In deze ruimte is een houten bar aanwezig en op dit moment ingericht als thuisbioscoop met poolbiljard en flipperkast.

 

VLIERING

Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder, waar de warmte terugwinunit is geïnstalleerd.

 

TUIN
De onder architectuur aangelegde tuin biedt veel privacy en geeft u een vrij uitzicht over de landerijen. De inrichting bestaat uit diverse terrassen in de zon en schaduw (een ruim terras aan huis, een zonneterras op de vlonder en achterin de tuin), een vijver met beekloop, aanlegsteiger en eiland.

De gehele tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie en bijpassende verlichting. Alle gazons zijn voorzien van robotmaaiers.
Achter de tuin bevinden zich de paardenweide en rijbak (met sproei installatie). Deze zijn beiden voorzien van een houten omheining.

 

BIJGEBOUW
Het aanwezige bijgebouw (ca. 600m2) leent zich voor vele doeleinden. In het achterste gedeelte vindt u een ruime inloopstal voor paarden. De indeling van weide en inloopstal maakt het mogelijk om paarden vanuit de inloopstal zelf in/uit de weide en rijbak te laten lopen. De inloopstal is voorzien van water, elektra en afvoergoot. Aansluitend vindt u een afsluitbare zadelkamer, binnen verblijf voor kleine dieren (met aansluitende buitenren). Daarnaast is er een opslagplaats voor hooi/stro.

In het voorste gedeelte vindt u een apart geïsoleerde inpandige ruimte (met eigen toegang) van ongeveer 40 m2  voorzien van verwarming, water, elektra, riolering en een houten vloer. Deze ruimte is momenteel in gebruik als repetitieruimte voor een band. Aansluitend bereikt u via een portaal een verwarmd toilet.

 

WONINGRUIL BESPREEKBAAR
Heeft u een woning in een lagere prijsklasse? Dan denkt de verkoper graag mee om uw woning in de koop te betrekken, zodat u geen dubbele lasten heeft.

 

BEZICHTIGING?
Gelieve een bezichtiging aanvragen door contact op te nemen met Mulder Vastgoedadvies.

U kunt ons bereiken op 076 – 5933500 of 06-10034713, maar ook via info@muldervastgoedadvies.nl.

 

Deze woning wordt aangeboden in collegiale verkoop.