Wilderen 332, 4817 VL Breda

This slideshow requires JavaScript.

Op kindvriendelijke (autovrije) en rustige locatie gelegen, goed onderhouden en in 2007 gerenoveerde eindwoning, met achtertuin op het oosten. Een aantrekkelijke woning met gemoderniseerde keuken en badkamer, 4 slaapkamers op de verdieping en een zolderkamer met dakkapel

De woning is voorzien van dakisolatie en isolatieglas, heeft een praktisch ingerichte keuken en een badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet. In de achtertuin een berging en separate fietsenstalling. Kortom een woning met veel ruimte voor een gezin.

 

WONING

Bouwjaar: ca. 1970
Perceeloppervlakte: 185 m²

Woonoppervlakte: ca. 116 m²
Inhoud: ca. 379 m³
Oplevering: in overleg

 

INDELING

 

BEGANE GROND:

Entree/gang met garderobe, meterkast, toilet, vaste trap naar de verdieping en entree naar woonkamer en keuken. Nieuwe binnendeuren merk Dehagro lbp-1 type Classique.
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars, gas- en watermeter.
Toilet: (ca. 1,14 x 0,85 m) vernieuwd wand- en vloertegelwerk en toilet met inbouwreservoir.

Woonkamer (ca. 3,50 x 8,45 m) met eiken clicklaminaat, openslaande tuindeuren, strak stucwerk plafond en wanden. De woning scheidende wand is geïsoleerd voor nog meer woongenot.

Keuken (ca. 3,60 x 2,08 m) nieuwe keukeninrichting, kunststof Sahara beige met Siemens koelkast, Bauknecht vaatwasser, Whirlpool combimagnetron, kookplaat en afzuigkap, kunststof aanrechtblad in kersenbruin, vernieuwd vloer- en wandtegelwerk en wandstucwerk, nieuw plafond van Agnes stucplaten.

 

1e VERDIEPING

Vaste trap bekleed met een kras vaste antislip bekleding van Upstairs, strakke stucwerk wanden.
Overloop met open vaste trap naar de zolder en toegang tot vier slaapkamers en de badkamer.
Achter slaapkamer links (ca. 3,64 x 3,55 m), laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond.
Achter slaapkamer rechts (ca. 3,64 x 2,10 m), laminaatvloer, behang wanden en stucwerk plafond.
Voor slaapkamer links (ca. 2,65 x 2,10 m), laminaatvloer, behang wanden en stucwerk plafond.
Voor slaapkamer rechts (ca. 2,65 x 3,55 m), laminaatvloer, behang wanden en stucwerk plafond.

Badkamer (ca. 2,52 x 1,94 m) met ligbad, douche met glasdeur, wastafelmeubel merk Thebalux Sunny, hangend toilet, vernieuwd vloer- en wandvloer en kunststof strokenplafond met inbouwspots.

 

ZOLDER

Vaste open trap naar de zolder, met geïsoleerd dak en dakkapel.
Overloop met daglichttoetreding door de dakkapel. Linoleum vloer Eurolon marmer 400 yellow, schoonmetselwerk wand, stucwerk wanden in trapgat en gipsplaat tegen het dakbekleding.
Zolderkamer met daglichttoetreding door de dakkapel. Linoleum vloer Eurolon marmer 400 yellow, schoonmetselwerk wand, stucwerk wanden in trapgat en gipsplaat tegen het dakbekleding.
Opstelplaats voor Nefit Turbo HR combiketel ( ca. 1998) en de wasmachine en wasdroger met aparte groepen.

 

TUINEN

Voortuin met groen en verharding.
Achtertuin gelegen op het oosten met gazon, beplanting, terras, bestrating, open fietsenstalling, berging (ca. 6,00 x 2,15 m), met wateraansluiting, riolering en elektra.

Het voormalige pad tussen het naast gelegen pand is herverkaveld zoals aangegeven op de kadastrale kaart. Vanuit de achtertuin toegang tot de achteruitgang via een houten poortdeur.

 

ALGEMEEN
De woning is in 2007 geheel gestript, voorzien van nieuwe water- en gasleiding, is de elektrakast uitgebreid en zijn keuken en badkamer gerenoveerd. Overal is het stucwerk hersteld/vervangen en is de riolering tot de aansluiting op het gemeenteriool vervangen door Pvc (2009).

De woning is voorzien van rolluiken op de verdieping tegen de achtergevel en geheel voorzien van isolatieglas. De zolder is na geïsoleerd met 11 cm dikke spijkerflensdeken van glaswol met aluminiumfolie. De woning heeft een EPA D-label.